Keyboard Aksara Sunda

Keyboard Aksara Sunda

Build : V2.1

Developer: Ihsan Hasanudin

Secure Install
Download APK (1.1 MB)
Keyboard Aksara Sunda Descriptions
Keyboad nu di-design kanggo ngetik Aksara Sunda

FITUR
• Keyboard Aksara Sunda (Swara, Ngalagena, Rarangken, Angka)
• Keyboard Aksara Latin (Ditambah karakter 'é')
• Layout Keyboard QWERTY (qa,wa,ra,e...)
• Warna nu tiasa disesuaikeun

PERANGKAT NU SUPPORT
• Ponsel/Tablet Android 6.0 (Marshmallow) ka luhur atau Android 5.1.1 (Lollipop) ka handap nu atos kainstal font Aksara Sunda

ERROR NU SERING MUNCUL
1.) Aksara kotak-kotak pas diketik
Android Lollipop 5.1 ka handap, resmina, teu acan support Aksara Sunda. Janten pami hoyong tampil Aksara Sunda, kedah dipasang heula font Aksara Sunda. Panduana tiasa dibaca di https://www.kairaga.com/font-sunda/panduan/instal-aksara-sunda-di-android

2.) Rarangken panéléng ka payun 2 nana
Huruf anu diinput tina Keyboard hente ngaruh ka posisi Rarangken. Posisi Rarangken ditentukeun ku font sistem. Janten sanes kesalahan Keyboard.



Hatur Nuhun ?
Details
Version 2.1
Package ce.keyboardaksarasunda
Developer Ihsan Hasanudin
Requirements Android 4.1+
Publish Date 22 November 2019
Category APP Productivity
Released Version More ››
Similar APK

Top Download